Αποστολές

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα και πωλούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα. Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας διαπιστωθεί ότι δεν είναι διαθέσιμο, το προσωπικό της Ιστοσελίδας δεσμεύεται να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας το Χρήστη για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να παραδοθεί το προϊόν.

1 .ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο την έδρα μας κατόπιν τηλεφωνικής ή διαδικτυακής επικοινωνίας με επιπλέον έκπτωση 10 % σε προϊόντα FARMASI και LO.LI.BE με ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ .

2. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (COURIER)

Η παράδοση των προϊόντων στον πελάτη πραγματοποιείται από ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) στην ταχυδρομική διεύθυνση που ο πελάτης έχει δηλώσει στο στάδιο της παραγγελίας ότι επιθυμεί να παραδοθούν. Η παράδοση των προϊόντων λαμβάνει χώρα εντός τριών(3) έως τεσσάρων(4) εργάσιμων ημερών από την επομένη της καταχώρησης της παραγγελίας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας,ο πελάτης οφείλει να ελέγξει ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία του και να επισημάνει, σε αντίθετη περίπτωση, οποιαδήποτε ανωμαλία. Η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση με την αρχική τους συσκευασία.