Πληρωμές

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail ή Φαξ .

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο ακόλουθος:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR67 0172 1830 0051 8307 5322 068

Πληρωμή με αντικαταβολή:

Εάν ο πελάτης επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή, η πληρωμή του παραγγελθέντος προϊόντος γίνεται από το πελάτη κατά τη στιγμή της παράδοσης του, με μετρητά που παραδίδονται στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, με επιβάρυνση ενός (1.50) ευρώ ανεξαρτήτου του ποσού παραγγελίας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, παρόλο που τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία του πελάτη και βρίσκονται σε άρτια κατάσταση, ο πελάτης αρνηθεί να παραλάβει τα προϊόντα, υποχρεούται να καταβάλει τα προβλεπόμενα και αναγραφόμενα έξοδα αποστολής ( 3 ευρώ ) και επιστροφής ( 3 ευρώ ) στην εταιρεία courier για λογαριασμό του beperfect.gr . Σε αντίθετη περίπτωση το beperfect.gr επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος.

Έξοδα αποστολής :

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των εξήντα (60,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής τριών (3,00) ευρώ, εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα δύο (2) κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα (1,00) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση ενός (1.50) ευρώ. Για αγορές συνολικού κόστους άνω των εξήντα (60,00) ευρώ ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα δύο (2) κιλά. Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα και ενημερώνεται ο πελάτης πριν την αποστολή. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.